1. Το κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα/σεμινάριο περιλαμβάνει την ύλη (αρχεία PDF,  Powerpoint, ή Word), τη φόρμα των εξετάσεων (φόρμα google), καθώς και τεχνικές και ασκήσεις.

2. Όποια στιγμή νιώσεις έτοιμος, μπορείς να δώσεις τις εξετάσεις online. Ο σύνδεσμος των εξετάσεων βρίσκεται στην τελευταία σελίδα της ύλης, μέσω της google φόρμας, με ρωτήσεις και πιθανές απαντήσεις (Multiple Choice), τις οποίες μπορείς να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς εσύ.

3. Για να λάβεις την Πιστοποίηση πρακολούθησης θα πρέπει να συγκεντρώσεις το ποσοστό επιτυχίας με 70% στο σύνολό του. (Παράδειγμα: Στις 20 ερωτήσεις θα πρέπει να είναι σωστές οι 14 απαντήσεις).

4. Μπορείς να παρακολουθήσεις με επιπλέον χρέωση: Σεμινάρια που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο, ομιλίες και συνεδρίες των εισηγητών ομιλητών-Συμβούλων και Coaches, καθώς και προσωπικές συνεδρίες.

5. Κάνοντας την εγγραφή σου στο πρόγραμμα/ σεμινάριο που επιθυμείς, αυτομάτως μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου και να καταβάλλεις το ποσό επένδυσης μέσω PAYPAL ή με Τραπεζική κατάθεση. Εάν επιθυμείς τραπεζικό έμβασμα-κατάθεση, μπορείς να καταβάλλεις το ποσό του εκπαιδευτικού προγράμματος που επιθυμείς, στον παρακάτω λογαριασμό: 
Θα στείλεις την απόδειξη κατάθεσης καθώς και το πρόγραμμα που θέλεις να παρακολουθήσεις στο e-mail:
info@e-studies.gr

Ξεκινώ την εκπαίδευσή μου ΣΗΜΕΡΑ στο Ινστιτούτο
Ελληνικά
English

Παρακαλώ θα ήθελα διευκρινήσεις αναφορικά με συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καθώς και για τον τρόπο πληρωμής:
(συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα)